Váradi Gyula

IGAZI MACSÓ A ZENEKAR FENE GYEREKE

Hamisitatlan nőcsábász mellette nagyszerű apa.Életét csakis az éneklésnek szenteli a gyerek nevelés mellett.Az állami gondozásban felnőtt Gyuszi elárulta nem szeretné ha az összes gyereke a zenei pályát választaná.

 

Váradi Róbert

A ZENEKAR HANGEMBERE!

  Temperamentumos, mint egy igazi spanyol férfi, aki teljes szívvel és lélekkel énekel a színpadon, mert olyankor megszűnik létezni a világ körülötte...

 

Berki Artúr

Nagyon dallamosan tud játszani a zongorán! Különleges zenei világa van.Életét igaz a család tölti ki,hisz van két gyönyörű kisfia és egy bájos felesége.Sokszor járt már külföldön amit nagyon sajnál,mert nehezem szakad el a családjától.

 

Botos Tibor

Tibit biztosan nem kell bemutatnunk azoknak, akik a hazai jazzéletet nyomon követik, hiszen a szakma egyik legjobb gitárosa, több neves jazz formációnak volt tagja.

 

Ifj. Váradi Róbert Márió ''Olasz''

IGAZI OLASZ LÉLEK és CIGÁNY SZÍV!!!!

A szemtelenül fiatal zongorista. A lányok nagy kedvence.Bár már van családja.Sok mindent átélt és tudja mi az a felölőség is.

Duka Tibor

Tibi a lejújabb tagja a zenekarnak.Nagyszerű bőgős,basszusgitáros fiatalember nyár óta dolgozik együtt a csapattal.Tibiről tudni kell,hogy nagyon sokszor dolgozott már együtt nagyon híres zenészekkel is,és az igazi proftiktól tanulhatott...

Nagy Elemér

A dobok nagy mestere,kiválóan tud a hangszerrel játszani,nem is csoda mert már gyerekkorában is nagyon érdekelte a dobok és a zene világa.Elemér nagyon örül,annak,hogy a Váradi Roma Cafe dobosa lehet,hiszen nagyon szereti a zenekar összes tagját.

 

 

 

 

 

Oldalmenü
Szavazás
Kit szeretsz a legjobban a Váradi Roma Café-ból?
Váradi Gyuszi
Váradi Robi
Váradi Olasz
Berki Artúr
Duka Tibi
Naptár